19 april 2011

Vad gör mig glad i vardagen?

Det är nog en fråga vi bör ställa oss då och då! I dessa glädje källor så finns det mycket energi att hämta! Jag ska för denna gång hålla mig till 8 och de är inte i någon inbördes ordning.

1) HEJ ... ekar det i luren - då är det min brors dotter som ringer. En fantastisk berättare, som sin far. Det bara bubblar berättelse ur henne!

2) När solen skiner så blir det lättare att le! Det gäller nog inte bara mig - men det blir en häftig effekt - av att jag le och oftast får ett leende tillbaka, men det fungerar ju tvärtom också!

3) Att ta sig tid och få höra på andra spännande människors berättelser!

4) Att möta personalen på Caf'e 60 och att sitta på deras härliga caf'e!

5) Att träffa och samtala med goda vänner! Kanske över en bit mat!

6) Att träffa mina härliga Adepter på Ross Tensta Gtmnasium och höra hur det går med deras engagemang i snarkmätar-app, GMO och solceller.

7) Att möta människor från Junior Chamber International - för att de har stora hjärtan, är passionerade och drivande - de flesta vill verkligenvara en del av den förändring de vill se!

8) Att lyssna på en riktigt bra föreläsare som brinner för det hon/han talar om och får åhörarna att engageras så att det nästan " kokar bland dem" i fika pausen!

Det är fantastiskt vad en sådan här lista kan bli lång! Men jag ska göra som min förebild när det gäller kundservice, Kenth Åkerman, jag bjuder på en extra:
X) Think Big Lecture har det mesta - de har en otrolig blandning av människor, några av Sveriges och ibland världens bästa föreläsare! De hälsa välkomna när man kommer dit, från scenen och ger ett vänligt ord när man går!

När jag skrev dessa rader så märkte jag, vilken glad känsla jag fick - var lär jag då av detta? De tål att tänkas på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar