24 maj 2011

En söndag lite utöver det vanliga!


Att ta det lugnt ta en fika - ja att helga vilodagen var något som jag gick inför med full kraft i går!












I går fick jag möjligheten att vara med på Good Course Tack dag! Det var fantastiska timmar av underhållning av barnkör, trubadur och utdelning av pengar från GodEls och GodFonds kunder - sammanlagt 4.5 miljoner till 6 organisationer Naturskyddsföreningen, Hand in Hand, Stockholms Stadsmission, Läkare utan Gränser, Rädda Barnen och SOS Barnbyar.
På bilden ser vi eftermiddagens moderator Ola Lauritzson (i rosa) och styrelsen i GoodCourse: Robert af Jocknick (Ordf. Oriflame), Carl-Johan Persson (VD H&M), Per Ludvigsson (Ordf. Inter-IKEA) och Stefan Krook (founder och Ordf. i Good Course).

En av Stockholms äldsta fik hade stängt - trist - för de har ett av Stockholms bästa lägen på Långholmen! Vi hade fått ett tips av allmänheten om att detta var ett riktigt "höjda ställe".









Ny har dessa träningsfaciliteter även kommit till Sverige! I Kina såg vi den ofta och många i Peking i början av 2000 - de var ofta belamrade av oräknerliga kinesiska pensionärer!

Tanken var att vi skulle besöka DN-skrapan och få njuta lite av utsikten! Men det enda vi fick se var det här!

Polaren hade läst fel i tidningen - det kan ju hända den bäste :) Ta möjlighet och njut av utsikten nästa söndag om du är i Stockholm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar