26 juni 2011

Varför är erfarehet, kontakter och vänskap viktigt!

Efter några dagars tystnad så ska jag nu behandla ett ämne som jag tycker är otroligt viktigt!

Att hålla kontakten med gamla studiekamrater är ofta som något som man vill, men så går tiden och åren och decenierna och det blir allt tyngre att lyfta turen! Tjerna byter efternamn (killarna också). Under studietiden så upplevde vi många fina saker tillsammans och minnena finns kvar!

Vad är det då som gör att vissa människor har man kontakt med livet ut? Minnena och upplevelserna är något men annat kan vara ett ömsesidigt intresse för båda parter. Det är till och med lätt för gamla polare att glida isär på livets stig!

Den 30 september till den 2 oktober hoppas jag att vi träffas på "1000 år av marknadsföringserfarenhet" som den gamla linjeföreningen, MASIV och nuvarande studenter på Marknadsföringsprogrammet annordnar!

Det har flutet mycket vatten under broarna sedan vi började läsa marknadsföring för 20 år sedan - mycket har hänt internet, Facebook, Twitter, LinkedIN. Det finns så många möjligheter!

Men det mänskliga mötet går inte att ersätta utan alla dessa nya verktygr egentligen bara ett komplement som underlätta för oss att komma i kontakt med er! Hoppas att vi ses i Växjö i slutet av september!

Vi kan lova att du kommer att få lyssna på ett par duktiga föreläsare, bidra med din erfarenhet, träffa gamla vänner och knyta ny band, som kommer att vara viktiga för dig i framtiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar