18 augusti 2011

Varför skulle just du behöva en IPhone!


Apple är världens största företag (i börsvärde)!
Men det finns moln på himmelen - Apple följer inte den svenska Konsumment lagen om du inte kräver det! De har en garanti på 1 år mot vad lagen föreskriver. En god vän till mig har köpt en IPhone för drygt 1 år sedan - sedan bara slocknade den! - Butiken så sa det att han skulle betala c sek och få en ny! Men han hävdade sin rätt och fick rätt mot Apple! Varför håller Apple på med sådant här - riskerar sina varumärke och goda namn på "strunt".

I Bandhagen har vi denna, så Apple får allt passa sig för sina konkurrenter!

Att de olika mobiltelefonerna och läsplatte-tillverkarna stämmer varandra visar väl bara att marknaden är värd väldigt mycket pengar!

I Stockholm kan jag inte ta mig till eller från jobbet utan att jag se någon med en smart-phone. En "samtalsstartare" är alltid att diskutera app:ar.



Alla talar om "cloud" till och med på semmestern - vissa vill man ha andra vill man undvika!












Smart-phones har blivit ett viktigt verktyg, som gör att de har svaret i fickan - nu finns det inga ursäkter att hjälpa turister med vägen - du har svaret på fickan!

Apple - är riktigt svåra att nå , liksom Google mfl.

Är detta sättet att bygga varumärke! I så fall ligger SL bra till! De har outsourceat sin kundservice och ledningen lyser med sin frånvaro.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar