13 augusti 2012

En ovanlig dag - en dag att minnas!


Tycker det är rätt häftigt att vi har rådjur som går och betar mellan husen - när jag ska in till stan efter lunch i dag. Hoppas att de får vara kvar och att de ska kunna leva med oss här.














Tycker alltid att det är intressant att gå in i butiker och testa produkter, som inte alltid finns att få tag på på ICA eller Daglivs. Oriental Supermarket ligger vid södra uppgången på Hötorget.















Segways används allt mer - har sett väktare från Securitas använda dem i sitt arbete, men allra vanligaste är det att se turister ta sig fram på led genom stadens gator i Stockholm, Göteborg och Växjö.

Titta närmare på Petter Forsbergs video där han konstruera och bygger sin egen Segway.












På Hötorget är det alltid en pågående handel under söndagar. Det är i vanliga fall en trevlig upplevelse att promenera mellan borden och titta på saker - köpslå och se vilka möjligheter det finns till att göra affärer.

Det var inte läge att köpa böcker här - så vi tog och gick ner till Drottninggatans Bok & Bild, som vanligt hade de oslagbara erbjudanden  - 52% i jämförelse med Adlibris.










Inte förstod vi hur detta fungerade - trots att vi gick runt och tittade en lång stund.

Att handbollslandslaget gjorde en bra insats även om jag trodde och hoppades att det skulle bli guld på de Olympiska spelen 2012.



Ungdomarna på MAX Hamburgare - "satt" och spelade på sina konsoler vid bord en bil bort. Det var ett gäng på 8 - 10 ungdomar, som satt och spelade med varandra. Så fascinerande att jag var tvungen att gå fram och undra hur det förhöll sig.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar