16 november 2012

Eskil Erlandsson regeringens roligaste och Jimmy Åkersson en sorglig själ!


Kvällens höjdpunkt på Expressens Bar och Politik var Landsbygdsminister Eskil Erlandsson, som var i sitt esse och lockade fram många skratt.

Han konkurrerar säkert med Göran Hägglund (kd) att vara den roligaste ministern i regeringen.

Kommer ihåg när Eskil Erlandsson kritiserades för att han var med i för många föreningar och organisationer. Hur nu det kan vara en nackdel att man befinner sig ute i verkligheten

Eskil Erlandsson är en person som man snabbt får förtroende för. Tillskillnad från... som är med och klipper ihop sin egen verklighet som de visar oss:





                                             ?







Jimmie Åkersson var på Bar och Politik i går och fick möjlighet att förklara vad nolltolerans betyder när det gäller rasism och kvinnoförnedrande uttryck i SD.

I bland är vad om händer lite suddigt - minnet, värderingarna och förtroendet!

Jimmie Åkersson talade i går om vikten av att följa SDs värdegrund - "inte en politisk överträdelse utan ett olämpligt beteende". Var är en politisk överträdelse för SD?

Jag har svårt att se att Erik Almqvist "bara" skulle ha sparkat på en burk? "OM" nu Jimmy Åkersson nu var intresserad av att skaffa sig en uppfattning av vad som hände  - hur kunde han då som ledare kunna nöja sig med det här? Erik Almqvist var då SDs Pressekreterare. Jag tror inte ens SD hade kommit med i Riksdagen om denna film hade blivit känd innan valet 2010.

Erik Almqvist och Kent Ekeroth kände hela tiden till filmen - för att föra över denna film snutt var han tvungen att klippa i filmen. Då var han väl nykter. Då måste ha varit medvetna hur de behandlade andra.


De har chansat att denna film inte skulle komma ut - att sanningen skulle komma fram till slut.

Att de själva går runt och angriper kvinnor på stan och någon reagera ser det som ett hot mot dem. De angriper killen som också är full - så står de inte för det. När en tjej konfrontera dem så blir hon kallad lilla horan.

Var det SD som ringde Polisen? Troligen inte - men borde man inte göra det om man nu kände sig hotad.

Lägg till bildtext

Nu bestämmer man sig i stället att ta sig tillbaka med järnrör! Se till att den andra personen blir gripen i stället för slagen. - De var ute efter att provocera, de använde sin verbalitet för att sätta dit någon annan med "dåligt ölsinne" också - genom ögontjäneri.

De väljer att inte erkänna utan tror att de ska komma undan trots att alla tre vet om att filmen finns?

Man undrar ju vilka värderingar de har?
- Att ljuga verkar vara något som inte hindrar.
- Att de skulle vara hotade stämmer ju knappast i denna situationen. Det var ju inte ens sant.

Mycket som jag har hört från Kent Ekeroth, Björn Söder och Jimmy Åkersson - ser jag som rasism och rasistiskt. Så var är egentligen rasistiskt och värde grund inom SD?

Hur skulle Kent Ekeroth sitta kvar och vara med i ett parti med nolltolerans? det för står inte jag.

En person sa till mig en gång att för att veta vilka värderingar du har så ska du ha någon som går och smygfilma dig i 3 dagar. SD sköter detta själva för de glömmer så snabb sina värderingar och ... att de har filmat!

Både var på scenen båda är i förtroende branschen - en av dem är noga med sanningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar