9 januari 2013

Har du koll på Next eleven?


Har i år varit med i Svensk-Kinesiska föreningen i 10 år och vill bara berätta att detta ger mig en hel del. Främst så har jag möjlighet att träffa många andra personer som är intresserad av Kina. Perfekt att ha möjligheten att kontakta människor som verkligen har kunskap och erfarenhet från Kina.

Tycker att vi har ett allt för stort fokus på USA och att vi borde visa ett större intresse för Asien och bland annat BRICs  (Brasilien, Ryssland, Indien, Kina) länderna och Next eleven - (Bangladesh, Egypten, Indonesien, Iran, Mexico, Nigeria, Pakistan, Filippinerna, Sydkorea, Turkiet och Vietnam) där mycket händer. Genom att visa vår nyfikenhet tror jag vi kan lära oss en hel del!

Varje år får jag 4:nummer av Kinarapporten, som med temanummer har ökat min kunskap om Kina genom åren. För utom detta så har jag möjlighet att vara med på olika föreläsningar. Gå du med du också!

Titta mer åt Öster - Stjärnorna i Öster!
Lyssna på sång ett !
Lyssna på låt 2!
Symfoni tre! 
Tänk om vi gör som 1968 - direkt upp och vinna Allsvenskan!


Ingen behövde tvinga mig till Twang är ett coolt ställe med café och gitarrer på Katarina bangata 25 på Söders höjder.

En lugn och ro-fyld miljö - även när hela stället är fullt.

Ni som är intresserade av gitarrer ska ta er ner i källaren - trots att inga ångmaskiner finns där nere.

En stilla tanke går till den bilist som stod på Kungsbron och hade blivit stoppad av polis. Även om man har en stor bil så får man följa reglerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar